Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
European Champions Trophy
European Champions Trophy
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 01.09.2020 / 11:05
Autor: HPS
Fabrice Pastor, predsjednik Monte Carlo International Sports, obavijestio je medije da će se u tenis i padel klubu Soleil od 17. do 20. rujna održati European Champions Trophy.
Padel savez Monaka biti će domaćin ovog događaja kojeg organizira FEPA (Europski padel savez). Predsjednik FEPA-e Phillipe Cerfont objašnjava da će ovaj događaj okupiti najbolje parove iz zemalja članica FEPA-e: "Biti će to vrlo dobro natjecanje na jugu Francuske i u Monaku. Zdravstvena kriza je jako pogodila ekonomiju padela. Nadamo se da će svi moći doći na ovaj sjajan festival padela u jednom od najljepših francuskih središta – Tennis padel Soleil. To je ujedno i sjajna prilika da se parovi iz cijele Europe natječu jedni protiv drugih i prirede sjajan show. Znamo da su, ovisno o državama, zdravstvena ograničenja vrlo različita stoga ostajemo budni".

Francuska i Italija nisu članice FEPA-e stoga njihove predstavnike ne možemo očekivati na ovom natjecanju ali zato će ostale zemlje članice poslati svoje najbolje parove. Zasada se ne zna točan broj parova koji će se okupiti na ovom natjecanju čija će se osmina i četvrtfinala odigrati u Padel Soleilu dok će se polufinale i finale igrati u Monaku na jednom od javnih mjesta koje tek treba biti određeno. Hrvatska će također imati svoje predstavnike na tom natjecanju, a to su u muškoj konkurenciji Matija Selak i Roko Glasnović te u ženskoj konkurenciji Ema Banić i Petra Kopić. Pomno ćemo pratiti nastupe naših predstavnika i izvještavati vas o rezultatima.
© 2020 Hrvatski Padel Savez
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
RANG LISTA
SPONZORI
ČLANSTVO
KONTAKT