Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Otkazan turnir European Champions Trophy
Otkazan turnir European Champions Trophy
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 16.09.2020 / 13:40
Autor: HPS
Na veliku žalost natjecanje na kojem su trebali sudjelovati najbolji parovi iz svake zemlje članice Europskog padel saveza otkazano je, kao što možete i pretpostaviti, zbog pogoršanja situacije sa ugrozom zvanom Covid-19.
Prenosimo priopćenje FEPA-a:

Sa žaljenjem obavještavamo da je zbog pogoršanja situacije s COVID-om u Francuskoj i Monaku te lokalnih zdravstvenih politika svake zemlje članice FEPA-e, koje u nekim slučajevima ne dopuštaju putovanje u Francusku i Monako, a u nekima je potrebna karantena od 14 dana pri povratku u svoju zemlju, što je dovelo do povlačenja većine nacionalnih parova s natjecanja, sve do brojke od 6 parova kod muškaraca i 3 u ženskoj kategoriji, te nakon pažljivog pregleda situacije od strane odbora FEPA-e u bliskim razgovorima sa Padel savezom Monaka, obje su se institucije složile da će obustaviti događaj i odgoditi ga za početak 2021. godine, kada to dopuste zdravstveni uvjeti. Jako smo tužni zbog svih igrača koji su zasigurno željeli sudjelovati i natjecati se, ali zabrinutost za zdravlje, kao i sudjelovanje malog broja zemalja, ne bi zapravo značilo duh koji bi trebao imati trofej europskih prvaka. Na sljedećoj Generalnoj skupštini FEPA-e predložit će se novi datum nakon procjene razvoja situacije pandemije.

Nakon što su, još uvijek aktualni prvaci Hrvatske, Boran Poljančić i Arthur Vašarević otkazali svoj nastup u Monaku, Hrvatsku su trebali predstavljati Roko Glasnović i Matija Selak međutim obojica će još neko vrijeme morati čekati svoje prve nastupe na međunarodnoj padel sceni.

Prvenstvo Hrvatske, koje je na rasporedu 26. rujna, biti će sada još zanimljivije jer će pobjednici izboriti i odlazak na prvenstvo europskih prvaka sljedeće godine tako da će motivacija svakog para biti još i veća.
European Champions Trophy
Najava turnira
© 2020 Hrvatski Padel Savez
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
RANG LISTA
SPONZORI
ČLANSTVO
KONTAKT