Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Central Europe Padel Tour
Central Europe Padel Tour
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 12.02.2023 / 10:52
Autor: HPS
Central Europe Padel Tour je prvi i zasada jedini profesionalni padel tour koji pokriva isključivo zemlje centralne Europe.
Koncept ovog turnira zanimljiv je upravo zbog toga što u njemu mogu sudjelovati samo igrači koji imaju prijavljeno prebivalište u zemljama za koje se smatra da su dio centralne Europe tako da je kvaliteta najboljih igrača iz različitih država podjednaka.

Ovo je prva sezona ovog natjecanja i nagradni fond svakog turnira ove godine biti će 5000 eura. Prvi službeni turnir odigran je lani u Budimpešti a povijesnu pobjedu su odnijeli Hrvati Arthur Vašarević i Goran Vujaklija koji je trenutno i broj jedan u centralnoj Europi. Drugi turnir, prvi ove sezone, odigran je u Beču a titulu su u svoju zemlju ponijeli Poljaci Naduk i Lipinski. Što se Beča i Hrvata tiče, Goran Vujaklija je sa Tomislavom Hadžićem završio na trećem mjestu dok su naši prvaci Poljančić/Vašarević svoj nastup okončali u četvrtfinalnom trileru sa, za nas, tužnim završetkom.

Treći ukupno, a drugi ove sezone, CEPT turnir odigrati će se u Zagrebu, dvorani Padel.hr, od 03. - 05. ožujka i to će biti odlična prilika da naši dečki obrane domaći teren te vrate pokal pobjednika u Hrvatsku. Vjerujemo kako će atmosfera biti više nego uzavrela a dvorana će biti otvorena za sve zainteresirane.

Prijave se vrše putem Rankedin linka a što se Hrvata tiče, prijaviti se mogu svi članovi Hrvatskog padel saveza koji žive na područuju CE.
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
FIP EURO
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
Hrvatska muška i ženska padel reprezentacija ovaj vikend u Oslu, od 7. - 9. lipnja, pisali su povijest hrvatskog sporta i padela u Hrvatskoj.
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Prvenstvo HR - Veterani
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Proteklog vikenda održano je prvo prvenstvo Hrvatske za veterane i veteranke. Time smo otvorili još jedno novo poglavlje što se padela u Hrvatskoj tiče. Mjesto radnje bio je otok Pag, jedan od najpopularnijih kampova u Hrvatskoj, kamp Straško.
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO -  KVALIFIKACIJE
FIP EURO kvalifikacije
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO - KVALIFIKACIJE
Nadolazeći vikend, u Oslu, održati će se kvalifikacije za Europsko prvenstvo u padelu.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT