Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Central Europe Padel Tour
Central Europe Padel Tour
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 12.02.2023 / 10:52
Autor: HPS
Central Europe Padel Tour je prvi i zasada jedini profesionalni padel tour koji pokriva isključivo zemlje centralne Europe.
Koncept ovog turnira zanimljiv je upravo zbog toga što u njemu mogu sudjelovati samo igrači koji imaju prijavljeno prebivalište u zemljama za koje se smatra da su dio centralne Europe tako da je kvaliteta najboljih igrača iz različitih država podjednaka.

Ovo je prva sezona ovog natjecanja i nagradni fond svakog turnira ove godine biti će 5000 eura. Prvi službeni turnir odigran je lani u Budimpešti a povijesnu pobjedu su odnijeli Hrvati Arthur Vašarević i Goran Vujaklija koji je trenutno i broj jedan u centralnoj Europi. Drugi turnir, prvi ove sezone, odigran je u Beču a titulu su u svoju zemlju ponijeli Poljaci Naduk i Lipinski. Što se Beča i Hrvata tiče, Goran Vujaklija je sa Tomislavom Hadžićem završio na trećem mjestu dok su naši prvaci Poljančić/Vašarević svoj nastup okončali u četvrtfinalnom trileru sa, za nas, tužnim završetkom.

Treći ukupno, a drugi ove sezone, CEPT turnir odigrati će se u Zagrebu, dvorani Padel.hr, od 03. - 05. ožujka i to će biti odlična prilika da naši dečki obrane domaći teren te vrate pokal pobjednika u Hrvatsku. Vjerujemo kako će atmosfera biti više nego uzavrela a dvorana će biti otvorena za sve zainteresirane.

Prijave se vrše putem Rankedin linka a što se Hrvata tiče, prijaviti se mogu svi članovi Hrvatskog padel saveza koji žive na područuju CE.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT