Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
CEPT – Croatian Challenge 2023
CEPT – Croatian Challenge 2023
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 03.03.2023 / 16:03
Autor: HPS
Ovaj vikend, od petka do nedjelje, Zagreb i Padel.hr biti će domaćini Central Europe Padel Tour turnira nagradnog fonda 5000 €.
Prvi je to profesionalni turnir koji će se održati na području Republike Hrvatske i ugostiti će, osim naših domaćih, igrače iz Austrije, Mađarske, Poljske, Rumunjske, Ukrajine, Slovenije i Srbije. Osim muškaraca, imati ćemo priliku vidjeti na djelu i žene. Ženski dio turnira počinje u subotu dok muškarci startaju večeras u 19 sati.

Sve detalje o turniru kao što su ždrijeb, satnica i rezultati možete vidjeti na linku.

Prijenos mečeva uživo moći ćete gledati od četvrtfinala na Youtube kanalu – Padel club tv.

Inače, broj jedan na CEPT rang listi drži Hrvat Goran Vujaklija koji će ovaj turnir odigrati sa Tomislavom Hadžićem. Iako ima malih problema s ozljedom pokušat će zadržati čelnu poziciju, ali će to biti jako teško s obzirom da naši prvaci Boran Poljančić i Arthur Vašarević dolaze na turnir motiviraniji no ikad zbog nesretnog poraza u četvrtfinalu Beča, također CEPT-ovog turnira.

Današnji mečevi počinju u 19 sati, sutra od 11 sati, a završnica je u nedjelju od 10 sati tako da svi zainteresirani mogu slobodno doći i pogledati malo višu razinu padela uživo u paviljonu 10 zagrebačkog velesajma.
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
FIP EURO
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
Hrvatska muška i ženska padel reprezentacija ovaj vikend u Oslu, od 7. - 9. lipnja, pisali su povijest hrvatskog sporta i padela u Hrvatskoj.
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Prvenstvo HR - Veterani
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Proteklog vikenda održano je prvo prvenstvo Hrvatske za veterane i veteranke. Time smo otvorili još jedno novo poglavlje što se padela u Hrvatskoj tiče. Mjesto radnje bio je otok Pag, jedan od najpopularnijih kampova u Hrvatskoj, kamp Straško.
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO -  KVALIFIKACIJE
FIP EURO kvalifikacije
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO - KVALIFIKACIJE
Nadolazeći vikend, u Oslu, održati će se kvalifikacije za Europsko prvenstvo u padelu.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT