Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Državno prvenstvo u Umagu
Državno prvenstvo u Umagu
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 17.04.2023 / 12:44
Autor: HPS
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji. Natjecanje će se održati unutar 3 dana, od 28.-30. travnja na prostoru Padel Centar Arene (Šetalište Miramare 4). Turniru mogu prisustvovati isključivo igrači iz Hrvatske.

U ovogodišnjem kalendaru natjecanja između 14 turnira ovaj turnir pripada najjačoj jakosnoj kategoriji, rangu A. Stoga će igrači za ostvarene pobjede na turniru osvojiti najveći mogući broj bodova. Po završetku turnira ovogodišnji pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji odnijeti će titulu državnih prvaka.

U sklopu Državnog natjecanja pod pokroviteljstvom grada Umaga te vrlo vrijednom donacijom tvrtki Jubo padel S.L te SPA (Super Padel Alliance) na glavnom umaškom trgu biti će postavljen padel teren koji će poslužiti za odigravanje polufinalnih i finalnih mečeva, ali i za promociju sporta među širom publikom.

Vrlo zanimljiv i bogat program događanja kao i imena gostiju iznenađenja objaviti ćemo uskoro. Prijavu na turnir možete izvršiti putem sljedećeg link-a.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CEPT – Croatian Challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian Challenge 2023
Ovaj vikend, od petka do nedjelje, Zagreb i Padel.hr biti će domaćini Central Europe Padel Tour turnira nagradnog fonda 5000 €.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT