Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Falkensteiner Punta Skala Open
Falkensteiner Punta Skala Open
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 03.03.2023 / 11:44
Autor: HPS
Prvi službeni turnir na području grada Zadra i okolice održati će se 25. i 26. ožujka u sklopu Falkeinsteiner Punta Skala resorta.
Nakon padel terena u Zagrebu, Falkensteiner resort u Petrčanima bio je prvi koji je odlučio pružiti priliku svojim gostima da zaigraju i upoznaju padel. U svojoj bogatoj i kvalitetnoj ponudi sportskog sadržaja nude i dva padel terena koja u počecima nisu bila baš neki ogledni primjerak kako bi tereni trebali izgledati ali ovaj sport im mora biti zahvalan jer su na taj način sudjelovali u promociji istoga. Ostaje žal što se nisu i ranije aktivnije uključili u padel aktivnosti saveza i pružili priliku Zadranima da iznjedre jednog ili više reprezentativaca ali nikad nije kasno. Veselimo se ovom buđenju koje su potaknuli Toni Dujmenović i naš budući reprezentativac Roko Glasnović, protagonisti uz Hrvatski padel savez u organizaciji ovog eventa.

Uz natjecateljski dio, glavni cilj ovog turnira je promovirati rast i ozbiljnost ovog sporta na području Republike Hrvatske te dodatno upoznati lokalno stanovništvo i igrače sa kvalitetama padela. Posebno se veselimo vidjeti Zadrane u akciji na padel terenima i tko zna, možda nekog od budućih padel reprezentativaca ili trenera. Kako bi pomogli ostvariti te želje na turniru će biti osiguran nastup minimalno dva domaća, zadarska, para.

Posebno nas veseli vidjeti što više turnira u što više različitih gradova diljem Lijepe Naše pa nakon Zagreba i Trakošćana, moći ćete vidjeti naše najbolje padelaše i u Zadru, Splitu, Umagu, Poreču, Samoboru a nadamo se i još ponekom gradu.

Također, nadamo se da će brza i kvalitetna reakcija na prijave koje možete odraditi putem linka i sama atmosfera na turniru potaknuti vodeće ljude Falkensteinera na još aktivnije i ozbiljnije djelovanje kada je padel u pitanju. Zbog dva padel terena i vremenskog ograničenja ovog puta na turniru ćemo gledati samo muškarce. Točnije, 24 muška para.

Kao što možda možete i zaključiti, ovoga puta prijave su ograničene a one traju ili do 23. ožujka ili do trenutka kada se prijavi 24. par.

Iznimno, za vrijeme trajanja turnira svim natjecateljima biti će omogućene posebne cijene noćenja s doručkom u Falkensteiner Iadera* hotelu.

Cijena noćenja za single sobu iznositi će 99 € s doručkom a double 119 € dok kotizacija iznosi 25€ po osobi.
Najmoderniji padel klub u regiji otvara se Osijeku!
Novi klub!
Najmoderniji padel klub u regiji otvara se Osijeku!
Najava početka gradnje padel kluba u Osijeku: Pannonian Padel Club. 


Osijek, grad bogate sportske tradicije, uskoro će postati dom najvećeg padel kluba u Slavoniji - Pannonian Padel Club. Uskoro započinje gradnja ovog impresivnog sportskog kompleksa na adresi Vukovarska 432a, koji će se prostirati na nevjerojatnih 10.000 m². Ovaj ambiciozni projekt donosi pravi sportski raj u srcu Slavonije, a otvorenje je planirano za ljeto 2025. godine.
Poreč turnir Euro 2024 - rang 2
Poreč - rang 2
Poreč turnir Euro 2024 - rang 2

U sjeni nastupa Hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu održan je još jedan padel turnir.

Središte padel zbivanja ovog vikenda bio je padel klub Poreč čije je prvo ime pionir padela u Istri Edgardo Baldo.

Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
FIP EURO
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
Hrvatska muška i ženska padel reprezentacija ovaj vikend u Oslu, od 7. - 9. lipnja, pisali su povijest hrvatskog sporta i padela u Hrvatskoj.
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Prvenstvo HR - Veterani
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Proteklog vikenda održano je prvo prvenstvo Hrvatske za veterane i veteranke. Time smo otvorili još jedno novo poglavlje što se padela u Hrvatskoj tiče. Mjesto radnje bio je otok Pag, jedan od najpopularnijih kampova u Hrvatskoj, kamp Straško.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT