Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Falkensteiner Punta Skala Open
Falkensteiner Punta Skala Open
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 03.03.2023 / 11:44
Autor: HPS
Prvi službeni turnir na području grada Zadra i okolice održati će se 25. i 26. ožujka u sklopu Falkeinsteiner Punta Skala resorta.
Nakon padel terena u Zagrebu, Falkensteiner resort u Petrčanima bio je prvi koji je odlučio pružiti priliku svojim gostima da zaigraju i upoznaju padel. U svojoj bogatoj i kvalitetnoj ponudi sportskog sadržaja nude i dva padel terena koja u počecima nisu bila baš neki ogledni primjerak kako bi tereni trebali izgledati ali ovaj sport im mora biti zahvalan jer su na taj način sudjelovali u promociji istoga. Ostaje žal što se nisu i ranije aktivnije uključili u padel aktivnosti saveza i pružili priliku Zadranima da iznjedre jednog ili više reprezentativaca ali nikad nije kasno. Veselimo se ovom buđenju koje su potaknuli Toni Dujmenović i naš budući reprezentativac Roko Glasnović, protagonisti uz Hrvatski padel savez u organizaciji ovog eventa.

Uz natjecateljski dio, glavni cilj ovog turnira je promovirati rast i ozbiljnost ovog sporta na području Republike Hrvatske te dodatno upoznati lokalno stanovništvo i igrače sa kvalitetama padela. Posebno se veselimo vidjeti Zadrane u akciji na padel terenima i tko zna, možda nekog od budućih padel reprezentativaca ili trenera. Kako bi pomogli ostvariti te želje na turniru će biti osiguran nastup minimalno dva domaća, zadarska, para.

Posebno nas veseli vidjeti što više turnira u što više različitih gradova diljem Lijepe Naše pa nakon Zagreba i Trakošćana, moći ćete vidjeti naše najbolje padelaše i u Zadru, Splitu, Umagu, Poreču, Samoboru a nadamo se i još ponekom gradu.

Također, nadamo se da će brza i kvalitetna reakcija na prijave koje možete odraditi putem linka i sama atmosfera na turniru potaknuti vodeće ljude Falkensteinera na još aktivnije i ozbiljnije djelovanje kada je padel u pitanju. Zbog dva padel terena i vremenskog ograničenja ovog puta na turniru ćemo gledati samo muškarce. Točnije, 24 muška para.

Kao što možda možete i zaključiti, ovoga puta prijave su ograničene a one traju ili do 23. ožujka ili do trenutka kada se prijavi 24. par.

Iznimno, za vrijeme trajanja turnira svim natjecateljima biti će omogućene posebne cijene noćenja s doručkom u Falkensteiner Iadera* hotelu.

Cijena noćenja za single sobu iznositi će 99 € s doručkom a double 119 € dok kotizacija iznosi 25€ po osobi.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT