Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Najbolji padelaši u Hrvatskoj okupiti će se 26. i 27. rujna 2020 godine
Najbolji padelaši u Hrvatskoj okupiti će se 26. i 27. rujna 2020 godine
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 03.09.2020 / 11:11
Autor: HPS
Sljedeće natjecanje u organizaciji Hrvatskog padel saveza je ono u kojem tražimo prvake Hrvatske u padelu, dakle II. Padel prvenstvo Hrvatske. Najbolji padelaši u Hrvatskoj okupiti će se 26. i 27. rujna (subota i nedjelja), na istom mjestu kao i u lanjskom izdanju, u Padel.hr centru u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.
Prijaviti se možete putem Rankedina do 25.rujna u 16 sati. Prijaviti se mogu svi aktivni članovi Hrvatskog padel saveza i igrači rođeni u Republici Hrvatskoj, odnosno igrači sa državljanstvom Republike Hrvatske. Prijavnina za prvenstvo Hrvatske iznosi 200 kn po paru (100 po osobi) i svakom paru su zagarantirana najmanje dva meča.

Na hrvatskoj padel sceni se odvija velika drama pošto znamo da su aktualni prvaci Boran Poljančić i Arthur Vašarević, a broj 1 i osvajač posljednja 3 turnira Matija Selak kojemu na domaćem tlu nedostaje titula prvaka Hrvatske i sigurno će biti visoko motiviran za nadolazeće natjecanje. Bit će zanimljivo vidjeti čije će se ime naći uz Matijino na listi prijava jer je poznato da voli mijenjati partnere. Uz navedena imena ima tu još dosta parova koji uvijek mogu pomrsiti račune nekome tako da će u svakom slučaju biti zanimljivo pratiti kako će se odvijati turnir i kako će izgledati HPS-rang lista nakon ovog prvenstva. Da li ćemo imati novog broja 1 i da li ćemo imati nove prvake Hrvatske.
Najmoderniji padel klub u regiji otvara se Osijeku!
Novi klub!
Najmoderniji padel klub u regiji otvara se Osijeku!
Najava početka gradnje padel kluba u Osijeku: Pannonian Padel Club. 


Osijek, grad bogate sportske tradicije, uskoro će postati dom najvećeg padel kluba u Slavoniji - Pannonian Padel Club. Uskoro započinje gradnja ovog impresivnog sportskog kompleksa na adresi Vukovarska 432a, koji će se prostirati na nevjerojatnih 10.000 m². Ovaj ambiciozni projekt donosi pravi sportski raj u srcu Slavonije, a otvorenje je planirano za ljeto 2025. godine.
Poreč turnir Euro 2024 - rang 2
Poreč - rang 2
Poreč turnir Euro 2024 - rang 2

U sjeni nastupa Hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu održan je još jedan padel turnir.

Središte padel zbivanja ovog vikenda bio je padel klub Poreč čije je prvo ime pionir padela u Istri Edgardo Baldo.

Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
FIP EURO
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
Hrvatska muška i ženska padel reprezentacija ovaj vikend u Oslu, od 7. - 9. lipnja, pisali su povijest hrvatskog sporta i padela u Hrvatskoj.
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Prvenstvo HR - Veterani
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Proteklog vikenda održano je prvo prvenstvo Hrvatske za veterane i veteranke. Time smo otvorili još jedno novo poglavlje što se padela u Hrvatskoj tiče. Mjesto radnje bio je otok Pag, jedan od najpopularnijih kampova u Hrvatskoj, kamp Straško.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT