Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Najmoderniji padel klub u regiji otvara se Osijeku!
Najmoderniji padel klub u regiji otvara se Osijeku!
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 04.07.2024 / 13:49
Autor: HPS
Najava početka gradnje padel kluba u Osijeku: Pannonian Padel Club. 


Osijek, grad bogate sportske tradicije, uskoro će postati dom najvećeg padel kluba u Slavoniji - Pannonian Padel Club. Uskoro započinje gradnja ovog impresivnog sportskog kompleksa na adresi Vukovarska 432a, koji će se prostirati na nevjerojatnih 10.000 m². Ovaj ambiciozni projekt donosi pravi sportski raj u srcu Slavonije, a otvorenje je planirano za ljeto 2025. godine.

Oaza za ljubitelje sporta i wellnessa

Pannonian Padel Club će ponuditi četiri vrhunska padel terena, od kojih će dva biti natkrivena, omogućujući igru bez obzira na vremenske uvjete. U sklopu kluba gradi se i moderni zidani sportski objekt koji će obuhvaćati:

  • Kafić na dva kata, idealan za druženje i okupljanje tima
  • Spa kat s tri saune za potpuno opuštanje i regeneraciju nakon intenzivnog treninga
  • Dvije ledene kupke za ubrzani oporavak mišića
  • Sobe za masažu i relaksaciju koje će pružiti vrhunski komfor svim posjetiteljima
  • Igralište za djecu na otvorenom

Dodatni sadržaji za maksimalni doživljaj

Uz padel terene i sportski objekt, Pannonian Padel Club će se moći pohvaliti i s 42 parking mjesta, čime će osigurati dovoljno prostora za sve svoje posjetitelje. Također, u korak s modernim trendovima i ekološkom sviješću, klub će prvi u Slavoniji imati četiri hyperchargera za električna vozila od 400 kW, omogućujući maksimalnu brzinu punjenja vozila dok uživate u sportskim aktivnostima.

Posvećenost promicanju sporta i zdravih navika

Svi su dobrodošli; posebna misija kluba je doprinos razvoju lokalne zajednice i promicanju zdravog načina života ****te ohrabrivanje svih uzrasta da zaigraju padel ili da uživaju gledajući igru iz kafića. Svi posjetitelji bit će dobrodošli, nevezano za dob, i pozvani da se pridruže ovoj sportskoj zajednici, bilo kao igrači ili kao podrška svojim prijateljima ili boljim polovicama.

Poseban fokus Pannonian Padel Club planira posvetiti mladim naraštajima kako bi im se približio padel kao sport. Klub će sufinancirati programe upoznavanja sporta u osnovnim i srednjim školama, čime će potaknuti mlade Osječane na bavljenje sportom.

Investicija vrijedna preko milijun eura

Ovaj inovativni projekt u Osijek donosi lokalna tvrtka Rivington d.o.o., čiji su vlasnici dva Osječana s poduzetničkim iskustvom i jasnom vizijom. Investicija, procijenjena na preko milijun eura, kompletno je financirana vlastitim sredstvima investitora, što svjedoči o njihovoj predanosti i vjeri u potencijal ovog projekta. Nakon što su stekli poslovno iskustvo širom svijeta, odlučili su svoju stručnost i entuzijazam usmjeriti prema unapređenju lokalne zajednice u rodnom gradu.

Zaključak

Pannonian Padel Club obećava postati nova sportska oaza u Slavoniji, mjesto gdje će se ljubitelji padela i rekreacije moći okupljati i uživati u vrhunskim sadržajima. Ovaj grandiozni projekt ne samo da će obogatiti sportsku ponudu grada Osijeka, već će također doprinijeti razvoju lokalne zajednice i podizanju kvalitete života. S nestrpljenjem iščekujemo ljeto 2025. i veliko otvaranje Pannonian Padel Cluba!

Poreč turnir Euro 2024 - rang 2
Poreč - rang 2
Poreč turnir Euro 2024 - rang 2

U sjeni nastupa Hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu održan je još jedan padel turnir.

Središte padel zbivanja ovog vikenda bio je padel klub Poreč čije je prvo ime pionir padela u Istri Edgardo Baldo.

Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
FIP EURO
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
Hrvatska muška i ženska padel reprezentacija ovaj vikend u Oslu, od 7. - 9. lipnja, pisali su povijest hrvatskog sporta i padela u Hrvatskoj.
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Prvenstvo HR - Veterani
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Proteklog vikenda održano je prvo prvenstvo Hrvatske za veterane i veteranke. Time smo otvorili još jedno novo poglavlje što se padela u Hrvatskoj tiče. Mjesto radnje bio je otok Pag, jedan od najpopularnijih kampova u Hrvatskoj, kamp Straško.
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO -  KVALIFIKACIJE
FIP EURO kvalifikacije
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO - KVALIFIKACIJE
Nadolazeći vikend, u Oslu, održati će se kvalifikacije za Europsko prvenstvo u padelu.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT