Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Odgoda turnira u Zagrebu
Odgoda turnira u Zagrebu
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 14.02.2023 / 10:48
Autor: HPS
Turnir ranga 1 koji se trebao održati u dvorani Padel.hr u Zagrebu, 25. i 26. veljače, odgađa se i prebacuje na novu lokaciju te naravno novi termin.
Sljedeći HPS turnir održati će se na novoj padel lokaciji u sklopu hotela Trakošćan, od 17. do 19. ožujka. Rang turnira ostaje isti ali uvjeti se mijenjaju te će se umjesto u dvorani ovaj turnir odigrati na otvorenom.

U hotelu Trakošćan, gdje se i nalaze tereni, biti će moguće prenoćiti po posebnim cijenama za one koji žele. Detalje ćemo objaviti uskoro a prijaviti se možete putem linka.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT