Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Otvoreni novi padel centri u Hrvatskoj
Otvoreni novi padel centri u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 02.09.2021 / 08:01
Autor: HPS
Pred nama je uzbudljiva nova padel sezona! PADEL napokon stiže u drugi najveći grad u Hrvatskoj, u SPLIT!! Tereni se montiraju, radovi su pri samom kraju te otvorenje prvog padel centra u Splitu možete očekivati sredinom 9. mjeseca.
Split je dosada iznjedrio brojne naše vrhunske poznate sportaše, pa uopće ne sumnjamo da će se uskoro pojaviti velik broj talentiranih novih lica padela u Hrvatskoj!

Osim Splita padel je napokon stigao i u ISTRU! S veseljem možemo objaviti da padel možete zaigrati čak na dvije lokacije u Poreču i to dva padel terena u blizini hotela Valamar Diamant te vrhunski sportski centar sa čak 4 panoramska padel terena na otvorenom pored već dobro poznatog Motodroma u Poreču.

Do danas su otvoreni padel centri/klubovi u Samoboru (Sportski centar Stars) Petrčanima (Falkensteiner Hotels & Residences), Braču (Waterman Svpetrvs Resort), Splitu (Padel Centar Split) i Poreču (Motodrome Porec i hotel Valamar Diamant).
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
FIP EURO
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
Hrvatska muška i ženska padel reprezentacija ovaj vikend u Oslu, od 7. - 9. lipnja, pisali su povijest hrvatskog sporta i padela u Hrvatskoj.
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Prvenstvo HR - Veterani
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Proteklog vikenda održano je prvo prvenstvo Hrvatske za veterane i veteranke. Time smo otvorili još jedno novo poglavlje što se padela u Hrvatskoj tiče. Mjesto radnje bio je otok Pag, jedan od najpopularnijih kampova u Hrvatskoj, kamp Straško.
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO -  KVALIFIKACIJE
FIP EURO kvalifikacije
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO - KVALIFIKACIJE
Nadolazeći vikend, u Oslu, održati će se kvalifikacije za Europsko prvenstvo u padelu.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT