Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 06.06.2024 / 21:53
Autor: HPS
Proteklog vikenda održano je prvo prvenstvo Hrvatske za veterane i veteranke. Time smo otvorili još jedno novo poglavlje što se padela u Hrvatskoj tiče. Mjesto radnje bio je otok Pag, jedan od najpopularnijih kampova u Hrvatskoj, kamp Straško.


Kategorije u kojima smo tražili najbolje u Hrvatskoj bile su 35+, 40+, 45+ i 55+ kod muškaraca te 35+ kod žena.

Sveukupno 50 igrača starijih od 35 godina imalo je prilike uživati u jednoj od najboljih organizacija turnira do sada te vjerujemo kako je domaćin ovog turnira pokazao kako je spreman za najveće organizacijske izazove.

Iako su naši veterani imali priliku sudjelovati već na dva međunarodna natjecanja ovo je tek početak onoga što nas čeka u ovoj kategoriji koja je puna igračkog potencijala i ljudi koji vole zabavu, natjecanja, druženja i sport. Koordinator strategije za rast i razvoj veteranskog padela u Hrvatskoj, Davor Mrzak, dat će sve od sebe kako bi se ova brojka igrača na sljedećem prvenstvu poduplala. Ako je suditi po ovom događaju, na dobrom smo putu.

Pobjednici po kategorijama:

Muškarci 35+ 
Margeta/Biscan

Žene 35 +
Bukovic/Sabljic

Muškarci 40+
Radas/Prosinceki

Muškarci 45+
Kos/Radic

Muškarci 55+
Kozul/Perkovic

Čestitamo svim pobjednicima i zahvaljujemo svima koji su bili dio ovog povijesnog turnira! 

Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
FIP EURO
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
Hrvatska muška i ženska padel reprezentacija ovaj vikend u Oslu, od 7. - 9. lipnja, pisali su povijest hrvatskog sporta i padela u Hrvatskoj.
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO -  KVALIFIKACIJE
FIP EURO kvalifikacije
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO - KVALIFIKACIJE
Nadolazeći vikend, u Oslu, održati će se kvalifikacije za Europsko prvenstvo u padelu.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT