Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Suradnja Hrvatskog padel saveza i Babolata
Suradnja Hrvatskog padel saveza i Babolata
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 09.09.2020 / 11:24
Autor: HPS
Juan Lebron, Fernando Poggi, Victoria Iglesias i Bastien Blanque samo su neka od poznatih imena koja svoje World Padel Tour bodove osvajaju uz pomoć Babolat reketa i ostale opreme.
Hrvatski broj jedan Matija Selak potaknut dobrim igrama i rezultatima Juana Lebrona odlučio je povjerenje dati Babolatu koji ga zasada nije iznevjerio. Tvrtka M&M SPORT Trgovina i usluge svim članovima Hrvatskog padel saveza omogućila je 20% popusta na vrhunske padel artikle.

Možda ne možete imati smash poput drugog padelaša svijeta Juana Lebrona ili prvog padelaša Hrvatske Matije Selaka ali zato možete imati VIPER CARBON reket, identični onom kojim su obojica osvojila tri posljednja turnira u nizu ove sezone. I to po 20% nižoj cijeni. Stoga, posjetite paviljon 6 Zagrebačkog velesajma ili Padel.hr centar i iskoristite pogodnosti koje Vam pružaju Babolat i HPS.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT