Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Tečaj za suce – Razina 1
Tečaj za suce – Razina 1
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 09.01.2023 / 11:49
Autor: HPS
Hrvatski padel savez u suradnji sa FIP-om (International padel federation) organizira prvi tečaj za padel suce – razina 1.
Teorijski dio tečaja će se održati u Zagrebu 26. i 27. siječnja (četvrtak i petak) a praktični dio biti će u sklopu tunira, također u Zagrebu, 28. i 29. siječnja. Cijena tečaja ovisi o broju prijavljenih kandidata a u rasponu je od 300 do 600 eura. Naravno, što više kandidata se prijavi to će cijena biti niža.

Fabian Gelibter, između ostalog sudac španjolskog padel saveza, biti će glavni voditelj/profesor tečaja.

Svaki polaznik koji odsluša tečaj dobiti će potvrdu/certifikat o sudjelovanju a svaki polaznik koji se odluči na završni ispit i pokaže traženo znanje dobiti će i međunarodni certifikat za suca razine 1.

Od 2023. godine svi službeni turniri HPS-a morat će imati barem jednog suca, odnosno službenu kompetentnu osobu koja će biti zadužena za donošenje odluka za vrijeme natjecanja. Iz tog razloga bilo bi dobro kada bi interes pokazalo što više ljudi iz različitih gradova. Tečaj mogu pohađati i muškarci i žene koji posjeduju znanje engleskog jezika.

Prijave su otvorene do 20. siječnja a po završetka prijava biti će definirana i konačna cijena samog tečaja te detalji o mjestu održavanja teorijskog dijela.

Na linku možete preuzeti program tečaja.
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
FIP EURO
Oslo za povijest! Muška reprezentacija izborila europsko prvenstvo, a ženska reprezentacija upisala prvi službeni nastup!
Hrvatska muška i ženska padel reprezentacija ovaj vikend u Oslu, od 7. - 9. lipnja, pisali su povijest hrvatskog sporta i padela u Hrvatskoj.
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Prvenstvo HR - Veterani
Prvenstvo Hrvatske na otvorenom - Veterani
Proteklog vikenda održano je prvo prvenstvo Hrvatske za veterane i veteranke. Time smo otvorili još jedno novo poglavlje što se padela u Hrvatskoj tiče. Mjesto radnje bio je otok Pag, jedan od najpopularnijih kampova u Hrvatskoj, kamp Straško.
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO -  KVALIFIKACIJE
FIP EURO kvalifikacije
FIP EUROPSKO PADEL PRVENSTVO - KVALIFIKACIJE
Nadolazeći vikend, u Oslu, održati će se kvalifikacije za Europsko prvenstvo u padelu.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT