Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Turnir Padel.HR rang 1
Turnir Padel.HR  rang 1
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 29.07.2021 / 08:57
Autor: HPS
Nakon dugih 9 mjeseci bez turnira i bez ikakvih promjena na rang listi HPS-a, zbog covid-19 restrikcija, napokon smo dočekali nove aktivnosti.
26. i 27. lipnja 2021. odigran je turnir Rang 1 u padel centru na zagrebačkom velesajmu, a ovim putem čestitamo pobjednicima Boranu Poljančiću i Filipu Bošnjaku koji su u finalu svladali Mislava Renića i Alda Žaju.

Čestitamo i pobjednicima utješnog turnira Filipu Mariću i Mateju Primorcu koji su u finalu svladali Arsena Krnića i Mateja Čepla.

Svi sudionici finala oba turnira bili su presretni što su svojim kućama mogli ponijeti nagrade uvijek vjernog sponzora Babolat - M&M SPORT Trgovina i usluge kojem se ovim putem zahvaljujemo na velikoj potpori.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT