Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Uvertira u World padel tour sezonu - turnir Rang 1 u Zagrebu
Uvertira u World padel tour sezonu - turnir Rang 1 u Zagrebu
Hrvatski Padel Savez
Objavljeno: 12.01.2020 / 11:47
Autor: HPS
World padel tour sezona započinje turnirom u Marbelli 29. veljače a uvertira u otvaranje WPT sezone je padel turnir 08. veljače u svima poznatom Padel.HR centru na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 10) kojim započinje Hrvatska padel sezona.
Sezonu otvaramo turnirom 1. ranga koji će pobjednicima, uz ostale nagrade, donijeti i 500 bodova na rang listi HPS-a dok će svi sudionici prvog kola podebljati svoje bodovno stanje za najmanje 10 bodova. Ovo je najjači turnir nakon prvog prvenstva Hrvatske održanog u rujnu prošle godine stoga u ždrijebu možemo očekivati veliki broj padelaša iz samog vrha kao i nekoliko igrača iz inozemstva koji su najavili svoj dolazak.

Uz najbolje muške padelaše, po prvi puta će se odigrati turnir u ženskoj kategoriji koji će se bodovati po kriteriju HPS-a i tako kreirati rang listu najboljih padelašica u Hrvatskoj. To je jedna od stvari po kojem ćemo pamtiti ovaj turnir, a druga je početak suradnje sa RANKEDIN-om.

Digitalizacija, odnosno suradnja sa RANKEDIN softverom u novoj sezoni donijeti će nam jednostavniji i moderniji pregled prijavljenih igrača na turnir, nositelja turnira, rang liste, ždrijeba turnira, rasporeda mečeva te bržu prijavu na turnire uz samo nekoliko klikova.

Svi koji bi željeli biti dio ovog turnira, nakon što aktiviraju ili kreiraju svoj profil na www.rankedin.com, mogu se prijaviti putem linka. Sve informacije o propozicijama natjecanja te uvjetima o sudjelovanju možete vidjeti na istom linku ili će Vam biti poslani na Vaše email adrese.

Dakle, 08. veljače tražimo nasljednike osvajača dosadašnja dva turnira koja su se bodovala za rang listu, tražimo nasljednike Poljančića i Vašarevića te Barišića i Tolića. Pozivamo Vas sve da od samog početka budete dio ove sportske priče i da svi zajedno pomognemo napretku i širenju padela u Hrvatskoj.
Državno prvenstvo u Umagu
DRŽAVNO PRVENSTVO
Državno prvenstvo u Umagu
Otvorene su prijave za Državno Prvenstvo u Umagu. Hrvatski Padel Savez u suradnji s Umag Padel Centar Arena organizira otvoreno Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
TEČAJ
Prvi tečaj za trenere u Hrvatskoj
Hrvatski Padel Savez (HPS) u suradnji s Međunarodnom Federacijom Padela (FIP) organizira prvi tečaj za Trenera Padela u hotelu Trakošćan u periodu od 20. do 23. travnja.
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Turniri
Turnir hotel Trakošćan - Rang 1
Uzbudljiva završnica turnira u Trakošćanu. Nova lokacija, novi tereni, novi vremenski uvjeti za igru a čitat ćemo kasnije i o novim pobjednicima.
CEPT – Croatian challenge 2023
CEPT
CEPT – Croatian challenge 2023
Završen je prvi međunarodni turnir, održan u Zagrebu, na kojem su igrači imali priliku osvojiti novčane nagrade.
CLOSE
POČETNA
HPS
PADEL
VIJESTI
KALENDAR
KLUBOVI
SPONZORSTVO
ČLANSTVO
KONTAKT